duktigaflickan

Pirr i magen!

Kategori: Tankar

Pirr pirr pirr...
 
pirr i magen... vad skumt det är.. har världens pirr i magen bara för att jag varit nere hos Kari och visat min idé för ny tatuering... den största hittills.. oops.. kanske är därför jag är pirrig.. för att jag vet att jag fattat ett beslut jag ändå funderat på ett tag, att "våga" ta steget och göra en tatuering på större delen av överarmen... ingen liten doldis!
 
Jag har tänkt nej pga jobbet, att det inte passar sig liksom.. men samtidigt vill jag inte anpassa mig själv så mkt efter jobb och normer hit o dit.. det är ju något jag vill ha, en del av mig. enda problemet med en tatuering är att jag liksom kläder o smycken inte kan välja att ta av eller på.. annars skulle det ju inte va så svårt att bestämma sig!
 
Men, jag har pratat med många om detta nu och de flesta verkar vara av åsikten att "det är så vanligt med tatueringar idag, ska väl ändå inte spela så stor roll" eller "det beror väl ändå lite på vad för motiv man gör, du kommer ju inte tatuera in döskallar eller hakkors direkt" ;-)
 
tjaaa.. och så går den ju faktiskt att dölja när jag "MÅSTE"... förutom när det är 30 grader varmt om sommaren, då måste jag faktiskt ha kortärmat på jobbet!!
 
ja det är svårt.. men nu har jag i alla fall lämnat in min ide och vet med säkerhet att Kari kommer rita upp nåt så fint att jag aldrig kommer kunna säga nej när hon visar det... så det är väl bara att blunda o köra,
o hoppas på att det inte kommer bli för dyrt :-)
 
Vad tycker ni, tatueringar o jobb, vad lämpar sig, hur mkt ska man bry sig egentligen!?! vad spelar roll!?
 
En av Karis ritningar.. inte detta jag ska göra men gud vad jag älskar hennes stil
(som ni kanske förstått vid dethär laget)!!
 
 

Kommentarer

  • ronja säger:

    Men va fan det är ju du! :) trodde en stund att någon helt random satt och läste min blogg (många bloggares dröm) Kul att du kollar! Jag tycker det låter underbart med en stor tatiering. Jag har varit sugen på en stor på övre armen i flera år. Go for it!

    2012-09-17 | 21:28:58

Kommentera inlägget här: