duktigaflickan

VILA!

Kategori: Tankar

VILA... hur svårt kan det va egentligen?! Nattetid är väl en sak, då fixar jag det... mörkt och alla sover, då kan jag också vila/sova.. (även om jag just nu sover som en kratta men det är en annan historia).. men dethär med att vila o koppla av såhär mitt på dan, nä fy vad svårt det är! Sjukskrev mig ju äntligen i fredags så att jag, dessa sista 2 veckor på jobbet innan föräldraledigheten, jobbar 75%.. Sa till alla att nu ska jag minsann gå hem kl 15 och lägga mig på soffan o bara ta det lugnt och V.I.L.A... jojo... hur lätt är det då. Finns ju så mkt grejer att ta tag i, så mkt grejer som är roligare än att vila... fast jag är helt slut. Har dessutom nu dragit på mig nån ångest för att jag inte tränar heller.. nu när jag ändå bara jobbar 6 timmar borde jag väl orka med det...
"Det finns ingen ursäkt till att inte passa på att styrketräna lite" 
"Ska du bara ligga där o pilla dig i naveln en timme eller?"
" du kanske ska kolla jobbmejlen en sista gång idag ändå, ifall det är nåt akut,..?"
 
Sådär låter det i mitt huvud.. va f*n, vad är problemet, fucking röst låt mig va... har bara 4 veckor kvar nu av min graviditet, borde jag inte bara tillåta mig själv att vila o inte bry mig så mkt!?!
Tycker ju det egentligen men ändå blir det såhär.. hm... hoppas det blir bättre på några dgr, kanske tar lite tid att varva ner. Blir framförallt irriterad över dethär med träningsångesten för vet ju att jag ändå kommer ha en lång väg tillbaka sen med kroppen och kommer få slita då.. så kanske det kan få va okej att bara lägga det åt sidan nu.. suck.
trött på mig själv idag!!!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: