duktigaflickan

Du skall icke stressa!

Kategori: Tankar

Läste detta i en tidning:
 
"Även låga doser av återkommande stress förs vidare till barnet och kan vara skadligt. Risken ökar att barnet får inlärningssvårigheter, ångest, depression och emotionella störningar, visar ny forskning från Linköpings universitet. Så försök att varva ner, pausa och ta det lugnt."
 
Som ni förstår riktar sig rådet till gravida... men hallåååå?! snacka om att SKAPA stress! Som att säga att bara så du vet så gör det dethär mot dina barn om du inte taaaggar ner liksom!!!
 
Bara att vara med barn är en stor oro i sig, det är många som inte alls kan glädjas åt det pga de många risker som följer med det... Förstår ju att detta är menat som "upplysande information" men blev bara irriterad.. så himla mycket orealistiska uppmaningar om hur vi ska leva jämnt, och ett ständigt skuldbeläggande om hur det kommer bli om du inte gör si eller om du gör så. BLÄ!
 
För övrigt har jag precis tryckt i mig två sånahär (se nedan)... grymt gott men undrar vad jag kommer få för bieffekter för nåt måste det väl vara som inte är bra med detta också.. för fett o sött kanske...
but it was damn good!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: