duktigaflickan

Ekologisk hudvård!

Kategori: Tankar

Har använt Mary Kays hudvård nu under många år och är absolut nöjd med den och det resultat jag upplever av den... det finns dock ett minus o det är att den inte är ekologisk! Jag vill verkligen hitta ngn ekologisk hudvård som också har en god effekt och ger det resultat jag vill ha..
 
Har googlat en del o fastnat för märket spiezia som både omtalas som väldigt bra och dessutom har de ekologiska egenskaper jag eftersöker. Såhär står det på eleven.se om märket... 

SPIEZIA ORGANICS är den första ekologiska hudvårdsserien där samtliga produkter är 100% organiskt certifierade enligt Soil Associations världsledande standard. Serien består av krämer, balsam, oljor och tvålar för hela familjen, alla framtagna för att passa den mest känsliga hy!

Spiezias Organics produkter är 100% organiska d v s de innehåller inte vatten utan är helt baserade på olika örter, blommor och oljor som har förmågan att rena och rensa ut kemikalier, för att samtidigt kunna balansera, bygga upp och återfukta huden på ett skonsamt och helt naturligt sätt.

Bara de allra finaste organiska ingredienserna får ta plats i tillverkningen som sker för hand på SPIEZIAs egen farm - Gear Farm i Cornwall, England. Gear Farm drivs till stora delar av solenergi och här produceras också de handgjorda burkarna och flaskorna, de är liksom förpackningarna naturligtvis helt återvinningsbara!

  • Vinnare av Soil Association Industry Awards 2006
  • Vinnare av Lifescape Beauty Awards 2007
  • Finalist Beauty Insiders Choice 2008
  • Vinnare av Natural Organic Award 2009
Låter ju väldigt lovande... kanske ska beställa hem ett test-kit...
Eller har någon som läser detta nåt annat bra tips på ekologisk och BRA skön hudvård :-) ????
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: