duktigaflickan

Pausa!

Kategori: Tankar

ja oj vilket långt pausa det blev.. Har nog haft skrivlust men orken... den har varit helt begraven i graviditetskrämpor, jobb och ombygget härhemma. Trots att vi inte lyft ett finger för själva bygget har det tagit mkt energi med alla val och framf allt allt som ska handlas hem. Inredning är ju jättekul men man måste ju begränsa budgeten ngt o tänka sig lite för... och så är det ju dethär med att hitta grejer som man verligen tycker om, och som passar med allt annat man tycker om... och så ska det ju va praktiskt o passa i ett hus med två småbarn också :-) Normalt sett hade detta mest varit kul tror jag men med foglossningen from hell som gjort att man inte kan röra sig mer än max 20 min utan TOKont + sammandragningar så har det f*n inte varit så lätt!
 
men nu när det mesta i alla fall kommit på plats är det så härligt. Idag ska vi dessutom få barnvakt några timmar o äntligen ta tag i att få upp gardiner.. och så montera spjälsäng.. fixa lite i bebisrummet.. är riktigt sugen på att "boa" nu, det är väl tecken på att förlossningen börjar närma sig, drygt 30 dgr kvar nu och bara 10 arbetsdagar... gud vad skönt det ska bli att släppa allt ansvar och kontroll osv som jobbet kräver, så härligt.
 
drömmer om att fly vardagen med min lilla familj till Thailand eller nåt några veckor i vår...skulle passa så perfekt under föräldraledigheten. Helst skulle jag va borta en hel månad minst...men det kan ju inte P,, nackdelen med att vara egenföretagare.. men men, drömmar får man ha och det tänker jag fortsätta med.. vi får se vad det blir av den.
 
Nu frukost!
 
 
Innan barn & hus & hem-shopping... hihi :-)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: