duktigaflickan

Reklam och reaktion!

Kategori: Tankar

Blev jätteförvånad då jag såg detta uppslag i tidningen, och visst är det sjukt att man ska bli nästintill chockad över att man ser en normal, vacker kvinna med vanliga former i tidningen! Blev t o m besviken av min egen reaktion.. men men, även jag är ju en produkt av vår samtid. Hur som helst, fram för mer reklam av detta slag eller hur tänker ni?!?

20120215-180221.jpg

Kommentarer

  • Sarah säger:

    Är det reklam för bearnesie sås? Isf känner jag inte direkt att jag vill gå och köpa sån sås. Ser gärna mer kurviga tjejer i reklamerna men gärna inte "hängiga" kvinnor, utan mer kurviga. Varför tycker jag så? Jo för jag tycker om att titta på vackra kvinnor med kurvor och "fast" kropp för jag blir inspirerad & motiverad & i vissa fall vill köpa saker. Men att se h&ms pinnsmala gör mig besviken när jag står i provhytten! Men berna & denna kvinna, njaaaeee - säljer dåligt på mig! ;-)

    2012-03-01 | 18:27:53
    Bloggadress: http://asterisco.blogg.se/
  • duktiga flickan säger:

    Jag hade enbart den naturliga kvinnan på bilden i åtanke, oavsett om hon är "hängig" eller inte så tror jag många kan identifiera sig mer med henne än de "pinnsmala" precis som du beskriver, och är glad att se att det dyker upp alternativ... sedan om reklamen säljer eller inte, alltså om det får mig att vilja köpa produkten - det är en helt annan fråga tänker jag...

    2012-03-02 | 08:23:25
  • duktigaflickan säger:

    märkligt, spökar det här eller... min egen kommentar verkar ha försvunnit! Jo, sarah, hör vad du säger men tycker du glider in på en helt annan fråga - nämligen om reklamen säljer eller inte... du är ju inne i branschen så förstår att du tänker så, men för mig är det helt ointressant - jag bara jublar över att normala former, oavsett om de är "hängiga" eller ej, får ta plats i våra tidningar... tycker för övrigt bea till fisk låter sådär!!!

    2012-03-02 | 09:02:54
  • duktigaflickan säger:

    ha, nu kom visst den 1a kommentaren tillbaka!! märks att jag är erfaren i bloggvärlden, haha :)

    2012-03-02 | 09:03:53
  • Anna i Aussieland säger:

    Ja, det är verkligen knäppt som vi har gått och blivit indoktrinerade i vad som är "normalt" i reklamens värld och inte.

    HEJJA mångfald, säger jag bara! :-)

    Framförallt den mångfald som advokatiserar (är det ens ett ord??) hälsosamma ideal.

    2012-03-09 | 11:00:51
    Bloggadress: http://uppochnerlandet.wordpress.com

Kommentera inlägget här: